GAZİANTEP / NİZİP - Akçakent Asiye Oral Aykanat Ortaokulu

Mrt

İlçemizde ortaokullar arası yapılan bilgi yarışmasında okulumuz 1. olarak yarı finale çıkmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda Kuranı Kerim Tilaveti, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni öncülüğünde yapılan Kuranı Kerim hatmi ve Çanakkale türküleri ile büyük bir gururla kutlandı.

Ock

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Yılı Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu İş başı Gözlem Faaliyeti Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı İl Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Tiryakioğlu 'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Derya Özdemir Asiye Oral Aykanat ilkokulu adina yaptığı başvuru ile akredistasyon hakkı kazanlardan biri olarak toplantıya katıldı. Açılış toplantısında yurtdisi hareketliliği ile ilgili  gerekli maddeler konuşuldu. Okulumuz adina guzel bir basari elde eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS (Liselere Geçiş Sınavı) ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Nis

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine yönelik 10 kategorideki oyunlarının ilçe turnuvası okulumuzda düzenlendi. Turnuvaya İlçemizden birçok okul katılım gösterdi. Saat 09:00 da İlkokul öğrencilerine yönelik başlayan turnuva 12:00 da Ortaokul öğrencileri ile devam etti. Her oyun kategorisinde ilk 3'e giren öğrenciler 25 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan İl turnuvalarına katılmaya hak kazanmıştır. İl bazında dereceye giren öğrenciler daha sonra Diyarbakırda yapılacak olan Türkiye Finaline gitmeye hak kazanacaklardır. Katılım gösteren tüm okullara teşekkür eder, Başarılı ollan tüm öğrencilerimize ise başarılar dileriz.

Mrt

Psikososyal destek eylemi planı doğrultusunda Nizip Rehberlik Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman Mehmet ÖZDEMİR ile birlikte öğretmenlerimize yönelik toplant yapıldı.